ООО «Инжиниринговая компания «Атом-Энерго-Проект»ТОВ «Інжинірингова компанія «Атом-Енерго-Проект»LLC «Engineering Company «AEP»

ТОВ «Інжинірингова компанія «АЕП» є інжиніринговою організацією в галузі створення інтелектуальних продуктів для атомної і теплової енергетики, а також постачання технічних засобів, обладнання і елементів на АЕС.

Для виконання комплексних завдань та досягнення цілей поставлених замовниками, ТОВ «Інжинірингова компанія «АЕП» має партнерські відносини з провідними спеціалізованими організаціями та підприємствами, такими як ТОВ «ЦКТИ-Вибросейсм», ПАТ КНДПКІ «Енергопроект» та ін.

Персонал ТОВ «Інжинірингова компанія «АЕП» успішно пройшов перевірку знань в комісії Міністерства енергетики та вугільної промисловості України на знання норм, правил і стандартів з ядерної радіаційної безпеки.

У відношенні забезпечення якості виконання робіт і надання послуг в даний момент ТОВ «Інжинірингова компанія «АЕП» успішно пройшла аудит якості ДП НАЕК «Енергоатом».

За результатами аудиту затверджено рішення постачальника робіт, товарів та послуг ДП НАЕК «Енергоатом» № РШ-П 0.21.057-18 від 17.07.2018р.